top of page
FB_IMG_1575752450831.jpg

liikuntaryhmät

ja

kurssit

Ryhmä- ja yksilötunteja voit maksaa käteisen ja pankkikortin lisäksi myös Smartum liikuntaseleteillä tai Smartum Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä ePassilla. Ryhmätunnit maksetaan vastaanotolla käynnin yhteydessä (sarjamaksut ensimmäisen käynnin yhteydessä). Sarjamaksuja voit maksaa myös laskulla.
Viikkotuntien aikataulut näet ryhmäajanvarauksesta. Seuraa myös Ajankohtaista -sivulla sekä facebookissa yksittäin toteutettavia tunteja ja kursseja!
Alla näet kuvaukset eri liikuntapalveluista sekä viikkotuntien kuvaukset

PhysioPilates

Pilatesharjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. PhysioPilates-tunnilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. PhysioPilates voi olla pienryhmäharjoittelua tai yksilöllistä ohjausta. Tuntien pohjana on Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä yhdistettynä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta. PhysioPilates soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille ja on turvallinen tapa aloittaa säännöllinen liikunta. Ohjaajana toimii aina PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. 
PhysioPilates toteutetaan Almafysiossa kuntoutusnimikkeellä, jolloin alv-kanta on 0 %. Kuntoutus-muoto edellyttää esitietolomakkeen täydentämisen ensimmäisen käynnin tai starttikurssin yhteydessä. Tämä ei tarkoita, että sinulla pitäisi olla mitään erityistä kuntoutusta vaativaa vaivaa päästäksesi ryhmään. Esitietolomakkeet arkistoidaan potilasrekisterijärjestelmään ja käyntipäivämäärät kirjataan. 

bottom of page