Fysioterapia ja Covid-19

Fysioterapiaa toteutetaan asiakkaan oman harkinnan mukaan. Seuraan THL:n sekä Kela:n toimintaohjeita ja mahdollisia rajoitteita koronan suhteen. Tulethan vain täysin terveenä vastaanotolle ja peru aikasi, mikäli sinulla tai perheenjäsenelläsi on flunssan oireita tai joku lähipiiristäsi on altistunut koronavirukselle. Noudata 2 viikon karanteeniaikaa ulkomaanmatkan jälkeen. Pese kätesi saippualla tullessasi asiakastiloihin sekä sieltä lähtiessäsi. Käsidesiä puhtaisiin käsiin. Pidä turvaväli mahdollisiin muihin tiloissa samaan aikaan asioiviin ihmisiin ja noudata yleisiä yskimishygieniaohjeita. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan. Ryhmätunneilla ei vaadita maskin käyttöä.

Omalla toiminnallani pyrin minimoimaan tautiriskin, joten ethän pahastu, kun en kättele. Käytän maskia/visiiriä yksilöasiakastilanteissa sekä PhysioPilatestunneilla. Lisäksi käytän suojakäsineitä tietyissä tilanteissa, kuten purentaelinten fysioterapiassa.
Samat ohjeet pätevät ryhmäliikunnassa. Yhteisessä käytössä olevat välineet desinfioidaan heti käytön jälkeen. Voit käyttää tunneilla halutessasi omaa jumppa-alustaa.

covid-news_edited.jpg